Kontakt Carsten

Det er muligt at kontakte og få konsulent vejledning fra Carsten Vagn-Hansen ved at skrive til hans adresse: Knabberupvej 40, 7100 Vejle, eller ved at e-maile til  cavaha@radiodoktoren.dk    Ingen telefonkonsultation. På grund af alder og sygdom er der ikke nogen garanti for svar.

Er der tale om en grundig gennemgang af sygehistorie, journal og resultater af undersøgelser og blodprøver mm. samt forslag til videre undersøgelser og behandling (som Carsten Vagn-Hansen ikke påtager sig), er prisen 500,- kroner per mail.

Er der tale om korte, ikke særlig omfattende spørgsmål og svar, er prisen 250,- kroner.

Beløbet kan efterfølgende indbetales på bankkonto i Frøs Herreds Sparekasse med Reg.nr. 7573 Kontonr. 0003155145

Det skal understreges, at konsulentbistand og vejledning ikke skal erstatte egen læges, men være et supplement og hjælp til at komme frem til den rigtige diagnose og behandling samt oplysninger om naturlige og alternative former for behandling og forebyggelse.

Carsten Vagn-Hansen

Speciallæge i almen medicin. Sundhedskonsulent               11-5-2017

 På grund af alder (79), sygdom  og færre kræfter ser jeg mig nødsaget til ikke at svare på nye henvendelser om for lavt stofskifte mm.

 Du har følgende muligheder:

  1. Henvendelse med henblik på at få egen læge til at være åben for behandling med naturligt stofskiftehormon. Her kan “Stop Stofskiftevanviddet” af Janie Bowthorpe med mit forord være en god hjælp for lægen til at forstå det hele.

Mange læger tror på endokrinologerne, at T3 er farlige, men det passer ikke. For lidt frit T3 går ud over hjertet og knoglerne mm., og det gør for meget frit T3 for længe også. Det er en kendt sag. T3 har en meget positiv virkning på cellernes “kraftværker” – mitokondrierne og på hjertets kraft og pumpeevne. (Se på Z Kardiol. 1996;85 Suppl 6:219-31. Cardiovascular Effects of thyroid hormones. Mohr-Kahaly S and Kahaly G and Meyer J. og vedhæftede).

Er lægen interesseret kan man også give ham eller hende en kopi af mine artikler Stofskifte for lavt og Hashimotos sygdom.

Jeg har fuld journalføring på alle, der har kontaktet mig med deres stofskifte og sender gerne journalerne.

Da mange læger er usikre på fremgangsmåden ved at sende recepter til et apotek i et andet EU-land, kan lægen gøre følgende:

Sende en recept på Thyroid (der findes flere slags, men jeg anbefaler Thyroid Erfa á 60 mg, der er fra Canada og kan optages gennem mundslimhinden) til et apotek i et andet EU-land. Fx til Internationale Apotheke am Hauptbahnhof i Hamburg. Det er helt lovligt, og apoteket sender tabletterne med posten.

Recepten skal indeholde navn, adresse, telefonnummer, E-mail adresse, CPR-nummer, de fire x fire numre på et internationalt kreditkort (VISA eller Mastercard), ikke de tre numre på bagsiden, men udløbsmåned og udløbsår.

Lægen faxer recepten til 0049 40 2802 518  Senere skal selve recepten sendes til:

Apotheke am Hauptbahnhof, Steindamm 2, D-20099 Hamburg. Deutschland.

E-mail: daniela.dunkel@pharmacy-international.de

Er man medlem af ”danmark” giver Apotheke am Hauptbahnhof melding til ”danmark” inden for en måned.

Det er en fejl at tro, at Armour og Thyroid m.fl. er svingende af virkning og kvalitet. De er fremstillet efter strenge retningslinier i den amerikanske farmakopé.

Ved spørgsmål kan lægen henvende sig til mig – Carsten Vagn-Hansen. E-mail: cavaha@dk4doktoren.dk

Man kan ved problemer med stofskiftet henvende sig til en privat praktiserende ortomolekylær læge. Fx. lægerne Helene og Søren Flytlie, Silkeborgvej 2, 8000 Aarhus C. Tlf. 5382 7083. E-mail: admin@flytlie.com

Eller Dr. Anna Iben Hollensberg, Vestergade 38, 8600 Silkeborg, telefon 6063 3338. Også ortomolekylær læge.

Eller til den ortomolekylære læge Aage Winther Nielsen, Medical, Hovedgaden 41, 2970 Hørsholm. Tlf. 7025 1205. E-mail: info@laserklinikken.dk

Eller til Institut for Ortomolekylær Medicin, Lyngby Hovedgade 37, 2800 Kgs.Lyngby. Tlf. 4588 0900. E-mail: iomsekr@gmail.com

Eller til en læge på Stofskiftesupports lægeliste.

Drejer det sig ikke om problemer med stofskiftet, og vil egen læge ikke gå nærmere ind i problematikken, kan jeg henvise til ovenstående eller andre private ortomolekylære læger. Læs mere om ortomolekylær medicin på www.radiodoktoren.dk

Er man blevet opmærksom på unøjagtigheder, fejl eller uforståelige afsnit i mine artikler, er man velkommen til at skrive eller maile til mig, så det kan blive rettet.

Man er også velkommen til at komme med forslag til supplering af artiklerne samt nye artikler.

Carsten Vagn-Hansen holder ikke længere foredrag.

 

Comments are closed.